Over ons

DCT: kwaliteit en persoonlijkheid bij de aankoop van uw nieuwe auto.

Kwaliteit en persoonlijkheid

Wij adviseren u steeds op een persoonlijke manier. Kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze grootste troeven. In onze showrooms te Wielsbeke en Maldegem kunnen wij u een ruim aanbod nieuwe en tweedehandswagens aanbieden.

DCT is gespecialiseerd in Duitse topmerken waaronder Audi, BMW, Porsche, VW, Mercedes, maar ook voor Land Rover, Aston Martin & Ferrari kunt u bij ons terecht.

Ons aanbod varieert van 15.000 euro tot ..., elke wagen wordt zorgvuldig gescreend voor verkoop. Wij proberen er steeds voor te zorgen dat elke tweedehandswagen net dát tikkeltje meer heeft.

 

Waarom een auto kopen bij DCT?

  • Nieuwe en tweedehandswagens
  • Onafhankelijk verdeler alle premiummerken
  • Zowel verkoop, onderhoud & herstellingen
  • Groot aanbod stockwagens = geen wachttijden
  • Een persoonlijke aanpak
  • 1 tot 2 jaar volledige garantie

MAAK EEN AFSPRAAK

Waarom een auto kopen bij DCT?

 

Uw droomwagen à la carte bij DCT

Uw droomwagen à la carte

U heeft een wagen in gedachten maar we hebben deze niet in stock? Dan zoeken wij voor u de wagen die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen. U bepaalt het merk, type, kleur, budget,... en wij gaan op zoek naar uw droomwagen.

Wilt u ons advies of bemiddeling voor een wagen die u zelf gevonden hebt? Door onze grondige kennis van vele verschillende merken, kunnen wij u onafhankelijk een advies geven. Wij hebben vele kanalen om uw gebruikte voertuig te checken qua kilometers of ongevallen.

 

Garantie en vertrouwen

Als lid van TRAXIO hebben wij een sterke referentielijst van officiële merkdealers waar wij reeds jaren mee samenwerken. Ons doel is om u tegen een goede prijs een betrouwbaar voertuig aan te bieden.

Heel wat van onze wagens vallen onder de fabriekswaarborg. Indien dit voor uw wagen niet het geval is, geven wij u steeds 1 jaar volledige garantie.

Voor elk probleem na de verkoop, hoe klein ook, kan u ons steeds contacteren en proberen wij u zo snel als mogelijk te helpen.

Garantie en vertrouwen bij de aankoop van uw nieuwe wagen bij DCT.